Sieradenbeurs 31 maart & 1 april 2012 Rotterdam

Роттердам, Нидерланды 31 марта 1 апреля / 2012

Посетителям

Получите билет на выставку. Выберите необходимое количество билетов, заполните короткую форму и получите билеты на e-mail.

Tickets
  Цена Кол-во

Бесплатный билет

Бесплатно 1 +
Получить билетыКупить билеты

К сожалению, билеты закончились, но у нас есть другие выставки, которые вы можете посетить.

июл 8 – 10 08 июл 201710 июл 2017
Выставка

Luxury China

Китай, Пекин
Luxury China 2017 – наиболее влиятельная в Азии платформа для участников и потребителей рынка элитной продукции и услуг. Здесь будут представлены роскошные...
Бесплатно
май – июн 31 – 3
Выставка

Kitchen & Bath China

Китай, Шанхай
Премиальная выставка техники, оборудования и товаров для дома – Kitchen & Bath China 2017 – состоится 31 мая – 3 июня 2017 года в Шанхае. Бытовая,...
Бесплатно
авг 19 – 21 19 авг 201721 авг 2017
Выставка

World Seafood Shanghai Exhibition 2017

Китай, Шанхай
World Seafood Shanghai Exhibition 2017 – влиятельная торговая платформа для ключевых участников рынка морепродуктов.Лидеры индустрии из десятков стран...
Бесплатно

Это мероприятие уже закончилось.

Вы можете подобрать другие интересные события в нашем календаре, или воспользоваться поиском:

О выставке

SIERADENBEURS IN Ahoy.

Sieraden , Kralen , Workshops, Beursaabiedingen

 

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april 2012 wordt voor de 10de keer de Sieradenbeurs georganiseerd in Ahoy te Rotterdam.

Diverse standhouders zullen een verscheidenheid aan sieraden, kralen en materialen tentoonstellen aan de bezoekers. Er zijn bijvoorbeeld handgemaakte kettingen, armbanden en oorbellen, sieraden uit andere culturen en een grote diversiteit aan kralen. Daarnaast heeft iedere deelnemer speciaal voor de beurs een aantal aanbiedingen. Maar ook als iemand zelf een uniek sieraad wil maken, zit diegene op deze beurs goed. Je kunt hier namelijk allerlei soorten kralen en materialen vinden en zelfs kosteloos een workshop volgen (wel dienen materiaalkosten betaald te worden).

Deelnemers

In de sieradenbranche worden veel meer sieraden gemaakt dan in de winkels verkrijgbaar zijn. Veel mensen maken thuis namelijk de mooiste sieraden. Deze worden vaak wel per website te koop aangeboden, maar het grote publiek krijgt ze niet onder ogen. Daar komt bij dat tegenwoordig steeds meer mensen zelf sieraden maken. Deze hobby is momenteel ontzettend populair en wordt beoefend door jong en oud. Iedereen vindt het leuk om een mooie ketting of een opvallende armband bij haar (of zijn) outfit te dragen die uniek is. Genoeg redenen, vond de organisatie, om op één locatie meerdere aanbieders van sieraden en kralen te verenigen. Zo zullen er bedrijven zijn die kralen verkopen en standhouders die sieraden aanbieden van diverse materialen als glaskralen, zoetwaterparels, Italiaans glaswerk, edelstenen, hout, metaal en Swarovski kristal.

Bezoekers

Iedereen is welkom op de beurs. Een moeder die gezellig met haar dochter een dagje uit wil, iemand die op zoek is naar een mooi sieraad bij een feestoutfit of iemand die meer te weten wil komen over het maken van kettingen. De organisatie heeft namelijk getracht om een zo breed  mogelijk aanbod neer te zetten zodat iedereen kan vinden waar die naar op zoek is.

Workshops

Workshops die bezoekers gratis kunnen bezoeken (wel dient voor materiaalkosten betaald te worden), maken de beurs compleet. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf een sieraad te maken met zelfuitgezochte kralen of om een horlogeband te rijgen.

Paraview Paranormaal beurs

In dezelfde locatie vindt tegelijkertijd op beide dagen de Paraview Paranormaal beurs plaats (meer info: www.paraview.nl).

Bureau View

Bureau View organiseert al meer dan 15 jaar meer dan 50 beurzen en evenementen per jaar. Op dit moment zijn dat de volgende beurzen: Reptilica (reptielenbeurs), PCbeurs (computerbeurs), Paraview (Paranormaal beurs) en de Sieradenbeurs.

 

Узнать большеСвернуть

Место проведения

Место проведения: Ahoy Rotterdam
Адрес: Ahoyweg 10, Роттердам, Нидерланды
Сравните цены на отели и выберите лучший вариант среди 9 систем бронирования:
Отели рядом

Организаторам

Привлекайте клиентов на свои бизнес-мероприятия с ExpoPromoter

Партнёрам

Зарабатывайте с ExpoPromoter, привлекая клиентов на мероприятия